dijous, 5 de desembre del 2013

"ENTRE LLETRES I FOGONS" VEU LA LLUM!!


Avuí és un dia molt especial per a la classe de 4t A. El nostre llibre "Entre lletres i fogons..els fruits de la tardor" ha eixit a la venta!

Estem molt contents, perquè han estat moltes les hores de treball: recerca d'informació, redacció dels diferents textos, realització de les il·lustracions, recerca de patrocinadors, maquetació, etc...

Però aquesta sacrifici ha valgut la pena! Ens ha quedat un llibret fantàstic, ple de receptes, refranys, cançons i altres jocs del llenguatge relacionats amb la tardor.

Des d'ací volem donar l'enhorabona de tot cor a tots i cadascun dels 29 artistes de la classe. Heu fet un gran treball!!


També, agraïr a totes les firmes col·laboradores, que han confiat en el nostre treball i ens han ajudat a subvencionar-lo amb el seu suport econòmic. Tanmateix, a aquells papis que s'han esforçat molt per a poder aconseguir-les.

Han estat molts els mestres que ens han aportat el seu granet de sorra, així que, des d'ací també us donem les gràcies a tots! Especialment, a Enèrgico, el nostre "practicant", que ha entrat al món educatiu per la porta gran. Aquest llibret no havera estat possible sense la seua dedicació.

Esperem que us agrade tant com a nosaltres, i que li tragueu el màxim rendiment. Recordeu que el podeu aconseguir per només un euret, mitjançant qualsevol dels alumnes de la classe.

De tota manera ací podeu pegar-li una miradeta.Salut i bon profit!!

4 comentaris:

miriam ha dit...

m´agradat molt el llibret

Pau ha dit...

Som una artistes .Hem fet un libre editat per nosaltres !!!!!!!! Felicitats!!!!

Marc ha dit...

El llibre està molt xulo !

Papas Marc ha dit...

Una gran feina. Enhorabona a tots!!!