dijous, 30 de gener del 2014

CELEBREM EL DIA DE LA PAU

Hui és el dia de la pau i la no violència. És per això que a l'aula hem estat celebrant-ho durant tota la setmana. Què és per a nosaltres la pau?

  • COMPARTIR: Miguel va decidir compartir amb nosaltres la seua recepta d'hivern. Va portar una exquisita gelatina de fruites per a tots els de la classe. Estava deliciosa!!

  • AGRAÏR: A l'aula vam estar reflexionant sobre la quantitat de coses que els majors fan per nosaltres dia a dia. D'entre ells vam triar a les cuineres de l'escola, i vam decidir fer-les un petit homenatge. Com que estem treballant la cançó "Dolços de Nadal", de Dani Miquel, vam baixar a la cuina i li la vam dedicar. Es van quedar de pasta de moniato!!

  •  SER CRÍTICS:  És molt important saber analitzar el nostre voltant i ser crítics amb les situacions que ens envolten. Avuí hem analitzat la vida del pintor i escultor Pablo Picasso, amb l'ajuda del mestre Gaspar. Hem passat un matí molt divertit, al mateix temps que hem aprés molt!!


 
  • ACOLORIR LA VIDA: Sobre tot, la pau consisteix en posar el nostre granet de sorra en cada situació per a canviar-li l'odi i la tristor i omplir-la d'alegria i optimisme. Hem començat fent-ho amb "El Guernica", i de segur que a partir d'ara ho fem en més d'una ocasió.
2 comentaris:

Dani ha dit...

Que guay!Esta super chulo.

Marina ha dit...

La gelatina estava molt bona