divendres, 11 d’abril del 2014

ENTRE LLETRES I FOGONS, LES RECEPTES DE L'HIVERN


Hui a classe estem d'enhorabona! Hem rebut, acabadets de treure del forn, els llibrets "Entre lletres i fogons, les receptes de l'hivern".

Arròs amb bledes, mousse de torró, paella de bacallà, i així fins a 30 receptes relacionades amb les collites  i tradicions de l'hivern. A més, podeu trobar diversos refranys, cançons i jocs del llenguatge que de segur que us agradaran molt.

En aquesta ocasió comptem amb la participació de dos col·laboradors de luxe, el canta-cançons Dani Miquel i Carles Cano, escriptor infantil. Entre les seves pàgines, a més, trobareu un petit homenatge que a la classe li hem ret a la poetessa Joana Raspall, que a finals d'any ens va deixar.

A tots ells volem agrair la seva participació en el projecte, així com als mestres que ens han donat el seu suport, a totes les famílies que han estat en tot moment al nostre voltant, i a les firmes col·laboradores, que han confiat en el nostre projecte.

Si el voleu tindre entre les vostres mans, no dubteu en preguntar a qualsevol dels alumnes de la classe, pel mòdic preu d'un euro podreu gaudir de les més exquisites receptes de l'hivern.

Moltes gràcies a tots els participants i BON PROFIT!!

4 comentaris:

JORGE ha dit...

Quin llibre mes guai

PAU ha dit...

Artistes!!!!2n llibre que fem. Felicitats!!!!!

Dana ha dit...

Quin llibre mes guay!!!!

Nuria ha dit...

Som uns cracs.