divendres, 9 de maig del 2014

ESTUDIEM ELS DIFERENTS SECTORS A DÉNIA

               Com que en coneixement del medi estem estudiant els diferents sectors, el passat dimecres vam aprofitar per visitar els diferents museus de la ciutat.

                 Primer vam visitar el museu del joguet. Allí ens van explicar com, a principis del segle XX, Dénia va viure un moment d'esplendor gràcies a la elaboració de joguets. Vam poder veure molts d'ells, especialment fabricats de fusta, coneguent així les condicions de treball dels nostres avantpassats.

               Desprès vam atravessar un dels carrer més comercial de la nostra ciutat, el carrer Marqués de campo. I és que en l'actualitat, el sector més important és el sector terciari. Dénia és una ciutat turística, i és per això que predominen els serveis.



               Finalment vam visitar el museu etnològic. En aquest ens explicaren, bàsicament, com vivien els deniers del segle XIX. Vam aprendre el diferent procés en l'envasament de la pansa, el nom de diferents instruments relacionats amb aquest conreu, i també com la riquesa d'aquest moment portà a la nostra ciutat grans avanços, com el gas.


                   La veritat és que a més de passar un matí molt divertit, vam aprendre moltes coses molt interessants. És per això que, seguint amb el projecte de "Dénia en la història", molt prompte farem noves activitats al voltant d'aquest tema.

8 comentaris:

Marina ha dit...

va ser molt xulo

miriam ha dit...

va ser xulisim

Nuria ha dit...

Va ser una excurssió interesant

alba ha dit...

que guay

miriam ha dit...

perque Nuria i Alba mai habien escrit res.

lucia ha dit...

m'agradat un munto

Dani ha dit...

Va ser super interesant

iris ha dit...

Vaig aprendre molt