dimarts, 29 de març del 2011

ACABEM EL SEGON TRIMESTRE

Aquesta setmana acabarem el segon trimestre. Ha estat un temps en el que hem après moltes coses: a multiplicar per dues xifres, a escriure cartes, hem fet la falla, hem treballat la rondalla "El corb i la rabosa", hem començat a dividir, etc..

Però el més important és que ens hem unit com a grup. Les diferents activitats en equip ens han ajudat a saber donar la nostra opinió i respectar la dels altres, sempre de manera respectuosa. També hem aprés la importància de presentar un treball de manera neta i ordenada.

Recordem alguns dels aspectes que podem millorar durant el tercer trimestre:

  • És molt important fer els exercicis de la llibreta de manera neta i ordenada. Tots sabem fer bona lletra, respectant els màrgens, i evitant les faltes d'ortografia. Només hem de recordar-ho i posar-hi interés!
  • En classe estem atents, escoltant les explicacions, i preguntant tots els dubtes que se'ns presenten (recorda que alcem la mà per a intervindre!).
  • Quan presentem els nostres treballs als companys, hem de preparar-nos bé l'explicació. És tant important fer el treball com presentar-lo. Recorda aquest ha de ser atractiu, i ha d'estar ben organitzat.
  • És molt important llegir cada dia. No importa en quina llengua ho fem, però hem d'estar ben segur que hem entés el que llegim. Hem remodelat la biblioteca d'aula, amb el nostre "mur de les recomanacions". És una bona excusa per a acostar-nos a ella, triar el llibre que més ens agrada, i llegir-lo, a classe o a casa. També el podem contar als nostres germans o companys!

Recordant aquestes recomanacions, i estudiant tots els dies un poquet de segur que aconsegueixes superar els teus resultats durant el tercer trimestre. Ànim!