dissabte, 16 d’abril del 2011

EIXIM A LA PREMSA!!

Com que en l'àrea de Coneixement del Medi estem estudiant les diferents institucions de la localitat, ahir vam fer una excursió molt interessant. Gràcies a la col·laboració del papà de Mey i de la mamà de Pablo, vam poder visitar l'alcaldessa de Dénia.

Era una visita molt especial, així que ens haviem de preparar bé! Realitzarem, per a això, un ple en la classe, amb la conseqüent ordenança municipal, en la que reflectiem els acords als que, mitjançant votacions, haviem arribat.

En el camí, afortunadament, vam poder aprofundir en el tema, ja que ens vam trobar amb un candidat a les eleccions (Toni Roderic), i amb un diputat d'Alacant (Paco Carrió). Els vam fer algunes preguntes, i ells, amablement, ens van atendre.

A l'arribar a l'ajuntament, la sra Ana Kringe ens esperava a la sala de plens. Estavem un poc nerviosos, però li vam fer moltes preguntes que ens interessaven, i ella ens les va contestar. Va ser molt amable amb nosaltres!


A continuació, vam poder repassar alguns altres conceptes estudiats en el tema, com els diferents serveis municipals. Vam observar els serveis de neteja, la policia local, els parcs i jardins, la casa de la cultura, i el mercat municipal. Allí també van atendre a les nostres qüestions!

Va ser un dia molt especial, en el que vam aprendre molts conceptes...i és que no és el mateix estudiar tema amb el llibre només, que eixir al carrer a investigar!

Des d'ací volem donar les gràcies a tota aquella gent que ens va ajudar a que aquesta activitat es puguera portar a terme.

(A més, hui ens trobem la sorpresa de que hem eixit en la premsa! Podeu comprar el diari "Les províncies" en el vostre quiosc favorit, o clicar ACÍ per seguir l'enllaç)




2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt la excursió a l'ajuntament, sobretot quan li hem fet preguntes a l'alcaldessa.

Jordi Mut

BELÉN ha dit...

Jordi, m'alegra que t'agradara la visita!
Us heu vist en la premsa? Eixiu en el Canfali Marina Alta!
Esteu fets uns artistes!
Disfruteu del que queda de vacances!