dijous, 6 de juny del 2013

FINALITZEM LES SESIONS DE VISITES

Les darreres setmanes no han quedat exemptes de visites.

Continuant amb el tema dels oficis, i centrant-nos en el servei dels sectors, vam poder gaudir d'unes visites molt especials.

Alfredo, el iaio d'Eva, es va centrar en el sector turístic. De la seva mà vam poder fer un viatge fotogràfic al voltant del món, amb parades a Argentina i Marroc. Amb ell vam conèixer paratges molt interessants, així com algunes normes bàsiques a l'hora de viatjar a qualsevol lloc.

Des del sector socio-sanitari vam rebre les visites d'Ana, la mamà d'Eva i de Raquel, la mamà de Miguel.

Ana ens va donar una classe molt pràctica sobre primers auxilis. Ara ja sabem tots com actuar quan veiem un accident, quan algú s'atraganta o si ens cremem. Esperem que ningú haja de posar-la en pràctica, però ja sabeu que és millor previndre!

Raquel, la mamà de Miguel, ens va fer una explicació molt il·lustrada sobre la seua feina. Ella treballa fent mamografies. Ens va explicar el que són, així com els diferents tipus de radiografies.
Amb ella també vam aprendre el diferents àmbits en els que es pot donar el servei sanitari.
Totes les visites han estat molt interessants i molt profitoses. Això s'ha vist reflectit en l'examen sorpresa que vam fer el passat dilluns, i en el que tots hem tret molt bones notes. Ens agrada molt poder aprendre de la mà dels nostres familiars, així que prenim nota per al proper curs.

Gràcies a tots!!!

7 comentaris:

jorge ha dit...

el servei sanitari i el turisme es molt divertit

Aurora ha dit...

M'agradat molt viatjar de la mà del iaio d'Eva.

Marina ha dit...

em va agradar molt

PAU ha dit...

Encara que no hi estava segurament seria molt divertit i m'haguera agradat molt.

Alvaro ha dit...

Que divertits els llocs de mate

Álvaro ha dit...

Que divertits els jocs

Alfredo ha dit...

Si per a vosaltres va ser divertit i interessant, també va ser per a mi poder compartir les meues experiències professionals i fotogràfiques amb tots vosaltres i amb Belén, la vostra súper professora, a la qual li agraïsc que comptara amb mi.
Espere que tots tragueu bones notes i que disfruteu d'una bon estiu.
Alfredo