dimarts, 27 de maig del 2014

ESTEM QUE NO PAREM!!!

Quasi sense adornar-nos-en, estem ja a la recta final del curs! Ha estat un any molt intens, i com no podia ser d'una altra manera, aquesta última etapa encara ho serà molt més. Són moltes les activitats i projectes que estem realitzant a classe.

El passat divendres ens va visitar el papà d'Iris. És un gran artista i ens va ensenyar algunes de les seves obres d'art. Ell ens va explicar les diferents tècniques artístiques i amb la seua ajuda vam realitzar les nostres petites obres d'art. Vam realitzar les nostres pròpies "marines". El resultat és impressionant! 29 visions totalment diferents de la nostra costa, cadascuna d'elles més bonica i creativa.


Ahir vam tenir l'agradable visita del canta-cançons Dani Miquel. Amb ell vam ballar, cantar i gaudir de la bona música valenciana. A més, va tenir un detall especial amb la nostra classe, i va venir a felicitar-nos pel nostre treball de l'hivern. Fins i tot ens va dir que havia provat a fer l'arròs amb bacallà d'Àlvaro! Quina il·lusió!

Dins del nostre projecte "Dénia en la història" durant aquestes setmanes tindrem noves activitats. Aquesta vesprada ens visita l'historiador Vicent Balaguer. Ell ens contarà moltes anècdotes de la Dénia dels segles XIX i XX, que de segur que ens sorprenen molt. A més, la propera setmana farem una eixida molt especial. Ja us donarem més detalls!

A més, durant aquesta setmana realitzarem les proves diagnòstiques de la Conselleria d'Educació. Serà el dimecres i dijous i ens serviran per a repassar tots els conceptes estudiats al llarg del cicle. En principi no hem de tenir cap problema per a resoldre-les perfectament. No oblideu la importància de llegir bé el que ens demana cada exercici, i d'estar ben tranquils i concentrats durant les proves.

Com vegeu, això és un no parar! Alimenteu-se bé, feu esport i descanseu bona cosa, que aquest final de curs promet estar mogudet!!!

6 comentaris:

Marina ha dit...

I deja provee diagnoóstiques

Marina ha dit...

I dema próves diagnostiques

ferranferrus ha dit...

Encantat d´haver-vos complagut,,, sou uns grans creatius,,,,gràcies.
Ferran Ferrús

Jorge ha dit...

Quina setmana!

Dani Marín ha dit...

Quina setmana més dura i més chula

PAU ha dit...

Quina setmana mes mogudeta