dimecres, 4 de novembre del 2015

SETMANA DE LA POR

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, o el cada vegada més acceptat Hallolween, en el segon cicle vam decidir celebrar la setmana de la por.

Així, i baix aquest fil conductor, van ser moltes les activitats realitzades en les diferents àrees.

  • Expressió no verbal: quina és la nostra cara quan tenim por? Ací us deixem algunes de les nostres cares més terrorífiques.

  • Les espanta-criatures: En petits grups, vam realitzar diferents projectes d'investigació sobre aquest tema. Els resultats van ser terroríficament excelents!

  • Educació artística: Amb la tècnica de l'estergit vam decorar el nostre corredor, i l'omplírem de figueres aterradores. (Teniu més informació al plastipou)

  • Narració oral: El papà de Martina ens va visitar. Molt atents, i en un ambient tènue, vam escoltar la història de "El ferrer de Benigembla", que a ningú va deixar indiferent.

  • Cinema de terror: Clàudia va portar la pel·li "La novia cadaver". Divendres, per a acabar la setmana, vam fer sessió de cinema, amb mongetes incloses!

  • Educació emocional: Amb la guia del prestigiós llibre "Emocionari", vam treballar amb les famílies el sentiment de la por. A què tenim por? A què tenen por els nostres pares? Les conclusions van ser molt interessants.
I així, quasi sense adonar-nos, vam treballar un muntó d'aspectes que, moltes vegades, queden en un segon plànol. I el millor de tot, ho vam passar de por!!

CLICA AQUÍ PER A ANAR A YOUTUBE

2 comentaris:

Sergi 4t A ha dit...

Ens agrada molt la decoració del corredor!

Africa 4t A ha dit...

Va ser una setmana de la por molt terrorifica¡¡¡