dimarts, 14 de juny del 2016

EL LIBRO DE LA SELVA

La festa de fi de curs ja està ahí! Com sabeu, enguany l'AMPA ha decidit organitzar-la al voltant del del cinema i les seues bandes sonores infantils.

Nosaltres vam triar "El libro de la selva".
Han estat diverses les activitats que hem realitzat al voltant d'aquesta temàtica. D'aquesta manera no serà només un ball, serà molt més que això.

Vam partir de la visualització en grup de la pel·lícula, amb el consecuent debat. Què hem aprés d'ella? Amb quin personatge ens sentim més identificat? Per què? Quines són les coses que ens preocupen? Què podem fer per "oblidar-nos de les preocupacions"?

Seguidament, vam triar la coreografia i els diferents grups de ball. Des d'ací volem donar les gràcies a Gal·la (la cosina de Lluna) i la seua amiga, que van ser les encarregades de l'organització general del ball.

Desprès d'hores i hores d'assatjos, i molt contents perquè hi participa tota la classe, només quedava el vestuari. Així que ens vam posar mans a l'obra! Hem realitzat camisetes  i carassetes dels animals, cadascú de manera genuïna i personalitzada.

Així que només ens queden uns últims detallets. El dijous serà el primer assaig general. Heu de portar el vestuari! Així que cal recordar:

- A casa heu de posar la goma elàstica de les carassetes. Intenteu medir-ho bé per tal que no us caiga. Recordeu que la carasseta va al front, per a que es vega bé la cara.

- Les samarretes millor que no les llavem abans de l'actuació. Si voleu, les podeu planxar un poc. (Desprès, millor llavar-les per separat!) Aquells que no la van portar a hora haureu de comprar el tint i fer-la a casa, tal i com es va explicar a classe.

- Per a la part de baix, els alumnes van decidir portar uns pantalons vaquers curtets, així com sabates "balladores". Intenteu que no porten sandàlies, per tal d'evitar accidents dalt de l'escenari.

La finalitat d'aquest ball és, per tant, aprendre els valors que la història ens transmeteix, així com realitzar una activitat (la última del curs en aquest cas) de manera glupal, cooperativa i divertida.

Així que ens vegem tots el divendres a les 19'30 al pati del cole.

Podeu repassar els pasos bàsics en família, seguint les següents directruis:

- Enllaç ball youtube

1 comentari:

Ainhoa ha dit...

M'agradat molt tot