dilluns, 6 de febrer del 2017

FEBRER, MES DE MOLTES ACTIVITATS

Febrer és el mes més curt de l'any. Tot i això, tenim un fum d'activitats previstes. A continuació us les detalle, per poder organitzar-nos millor.

- Festival MICE. Entrem en la recta final del concurs. Encara que som els primers en nombre de visualitzacions, tenim fins al 23 de febrer. Alguns dels actes relacionats amb la mostra són:

  • Diumenge 19 de febrer. Cerimònia d'obertura, al Palau de les Arts i les Ciències de València. L'entrada és gratuita, hi estem tots convidats a assistir. Hi hauran actuacions, projeccions i moltes sorpreses.
  • Dimecres 22 de febrer. Passe de les projeccions comarcals a l'espai cultural de Pedreguer. Assistirà la classe junt amb altres escoles de Pedreguer i els companys del Raquel Payà de Dénia.
  • Diumenge 26 de febrer. Cloenda i entrega de premis a les 11'00h a L'Eliana. Hem pensat acudir tots junts, i passar un dia de convivència. Per això, estem organitzant els autobusos, per tal de desplaçar-nos de manera més còmoda i coordinada. En el cas de voler anar, us demanem indiqueu el nombre d'assistents abans del divendres 17 de febrer, a Raquel o a Rosa, que són les mares que amablement estan organitzant el viatge. (Dividirem el preu dels autobusos entre tots els assistents)
Podeu trobar molta informació del festival en aquest enllaç (lectura que us recomanem!)


- Carnestoltes. Com sabeu, se celebrarà el divendres 24 de febrer. Enguany estrenem horari. Començarem a l'hora del pati, esmorzant coca i xocolate, i desprès rebrem la visita dels companys d'infantil, com de costum. Ja teniu la vostra disfressa pensada? Recordeu que el nostre tema és "plat principal".

El mateix dia  ens visitarà, de 9'00 a 11'00h, el crític gastronòmic Juan Salvador Gayá, per tal de presentar el seu llibre "Cocina con historia. Recuerdos de mi infancia".

- També tenim alguns tallers i visites que anirem detallant-vos poc a poc.


  • No patiu! Que el mes de març també es presenta "mogudet". Us adelantem que tindrem la visita al Refugi de Cavalls de La Xara, i una petita actuació que, com sabreu, estem treballant per al dia de la dona.

La qüestió és no parar. I com sempre, seguir aprenent de la manera que més ens agrada...divertint-nos!