dilluns, 13 de març del 2017

SOM

El passat 8 de març vam celebrar el Dia Internacional de la Dona.

L'alumnat de 3r A va voler retre un petit homenatge a algunes de les dones que, d'una manera o altra, formen part de la nostra vida.
Polítiques, esportistes, grans actrius i cantants, però també gent anònima com les nostres mares, iaies, o les netejadores de l'escola.

A totes elles les admirem, i a totes elles vam voler donar les gràcies pel seu esforç i dedicació, de la manera que més entenem: estudiant!

A classe de valencià vam treballar la seua biografia, els principals adjectius que les caracteritzen, i el text teatral. Però també l'expressió corporal, l'exposició en gran públic, i -una vegada més- la cohesió grupal.

El resultat va ser fantàstic! Una gran funció, a l'aula ETC, davant de la gent que més estimem: les nostres famílies.

Agraïr una vegada més a totes aquelles persones que han col·laborat en la relització de l'obra. Si em permeteu, de manera més especial a Marina, per la seua dedicació en la dramatització i expressió, i a Alfredo Sanz, per les seves fotos, i aquest fantàstic vídeo que ens ha preparat!


CLICA ACÍ

1 comentari:

Unknown ha dit...

Molt bon treball el que heu fet i molt emotiu perquè este tipus d'accions reforcen la solidaritat i comprensió amb totes les dones del món.
Gràcies.
Alfredo.