dimarts, 10 de gener del 2017

ANEM A PEL MICE!!

9 d'octubre, dia dels valencians. Com que estem dins del projecte #tastingschools, des de l'escola ens proposen realitzar un abecedari gastronòmic conjunt. A nosaltres ens toquen les lletres D i G. Però no ens quedem ací! Decidim fer un pas enllà, i buscar aliments relacionats amb totes les lletres de l'alfabet. Comença el comboi!

Poc a poc, i sempre tenint en compte la programació d'aula anual, anem treballant diferents continguts, amb l'abecedari gastronòmic com a fil conductor. Expressió escrita, expressió oral, treball en equip, expressió plàstica i corporal, la nostra cuina, pensament crític, cultura de l'esforç...i així un bon grapat d'objectius aconseguits de manera dinàmica i motivant.

Arribem a Nadal amb el vídeo realitzat. Un repàs per la gastronomia de la Marina Alta, i també per diferents escenaris de la nostra ciutat. Col·laboren en el videoclip diferents personalitats que, d'una manera o altra influencien la nostra vida. Ho fan cantants, periodistes, cuiners, polítics i il·lustradors importants. Però també gent del carrer que dia a dia ens dediquen el seu temps per a ajudar-nos a créixer de manera coherent. Famílies, bombers, netejadores, cuineres, cuidadores, pescadors, associacions, agricultors, mestres, policies, iaies, etc. A tots ells volem, des d'ací, donar les gràcies per estar sempre ahí.

El segon trimestre no pot començar millor. Hem estat seleccionats als premis Sambori-MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu). Comença, doncs, la difusió i el reconeixement de la feina realitzada. A febrer se celebrarà l'entrega de premis, a València. Nosaltres, sabent el que hem après i hem gaudit, ja podem dir ben fort que hem guanyat!

Per acabar, us deixem un recull d'alguns dels diferents mitjans de comunicació que s'han fet resó de la notícia:



Enhorabona i...BON PROFIT!