dijous, 26 de gener del 2017

Desprès d'un petit paronet, reprenem la marxa a l'aula de tercer. Són moltes les activitats que anirem realitzan al llarg dels propers mesos, així que intentarem resumir-les a continuació:


  • Trobades d'escoles en valencià: Enguany seran a Verger, el dia 25 de març No oblideu encomanar la vostra samarreta abans del dia 3 de febrer!
  • Carnestoltes: Les celebrarem el dia 24 de febrer. Com sabreu, ens ha tocat anar de plat principal. És una bona excusa per passar temps amb els nostres fills pintant, retallant, pegant, ideant la nostra disfressa de paella, coca o arròs a banda! Ànim!
  • MICE. El rap gastronòmic ha estat tot un èxit! De segur que ens deixa molt bon sabor de boca!  Molt prompte us informarem d'algunes activitats previstes. De moment, informar-vos que tenim més de 7.000 visualitzacions. Anem primers en la nostra categoria. El termini s'acaba el proper 23 de febrer, així que el premi del públic pot ser nostre! Moltes gràcies a tots per la difusió de la feina realitzada.
  • "El racó de pensar": Una nova àrea decora la nostra aula. Està destinada a pensar; però mai com a reprimenda. En ell llegim, somiem, conversem, etc còmodament. Això si, necessita una mà de pintura! Si esteu interessats en col·laborar, per favor, poseu-se en contacte amb mi. Moltes gràcies!
Aquestes són només algunes de les activitats previstes, però ja us anticipem que no són les úniques. Som una classe amb molta marxa!!